Telefoonnummer

06 269 850 76

Email

rianne@praktijkwhitesage.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ik ben Rianne Oude Weernink, 33 jaar. Sinds 2012 ben ik getrouwd en samen met mijn man Flip zijn wij ouders van 2 (hoog) gevoelige kinderen met een sterke wil. Ik ben Toegepast Psycholoog, Reiki Master heb een opleiding tot Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd. Van kinds af aan heeft het paranormale en spirituele een grote rol in mijn leven gehad. Het is er als het ware ‘met de paplepel ingegoten’.

Mijn jeugd

In mijn jeugd en jongvolwassen leven heb ik terugkerende depressies gehad. Ook heb ik thuis te maken gehad met een ouder met een persoonlijkheidsstoornis en daardoor een instabiele thuissituatie ervaren. Depressies, angsten en gevoelens van minderwaardigheid hebben een groot deel van mijn leven bepaald.

Door mijn sterke wil, hard vechten, de drang om mijzelf te ontwikkelen en telkens mijzelf herpakken kan ik nu zeggen dat ik mij niet meer laat leiden door onzekerheid en angst. Ik heb vertrouwen in het leven en leef vanuit mijn intuïtie, vanuit mijn gevoel, waarbij ik gedragen en geleid wordt door mijn gids Saint Germain, moeder aarde en ‘de bron’ (zoals ik dat noem).

Mijn levensvisie

Wij zijn allemaal één. Iedereen bestaat uit licht en liefde. Als je leert hoe je je kunt verbinden met Moeder Aarde, met Pachamama, dan leer je je verbinden met de bron van het leven, met jezelf én met de mensen om je heen. Het hier en nu is het enige dat er toe doet. Als je niet in het moment leeft, leef je niet. Het verleden is er niet meer en de toekomst is er nog niet. Alles vindt plaats in het nu.

Mijn levensvisie, levenservaring en opleiding heb ik verwerkt in een coaching programma. Hier vind je daar meer informatie over.