Telefoonnummer

06 269 850 76

Email

rianne@praktijkwhitesage.nl

Openingstijden

Op afspraak

Saint Germain

De naam ‘White Sage’ is ontstaan doordat ik de eerste letters van de naam van mijn gids samenvoegde: Saint Germain. Ik ben gezegend met begeleiding van deze krachtige, magische opgestegen meester. Sinds ik meer contact heb met mijn gids, ben ik erg gegroeid op spiritueel vlak. Ik voel meer, krijg vaker informatie door en ik leer steeds beter en dieper energetisch werk verrichten.


Witte Salie

White Sage oftewel witte salie is een zeer krachtige plant. Door het branden van de gedroogde bladeren kun je leefruimtes en mensen zuiveren van energie. Je kunt daar ook de ‘gewone’ salie voor gebruiken, maar witte salie werkt nog sterker. Je kunt salie branden wanneer je de energie in je huis wilt zuiveren, tijdens rituelen of meditaties. Zelf zuiver of reinig ik de energie in huis een aantal keer per week met witte salie. Er zijn ook andere kruiden of wierook die je daarvoor kunt gebruiken, maar mijn ervaring is dat witte salie het sterkst werkt.

Meer informatie over mij persoonlijk vindt je hier.