Telefoonnummer

06 269 850 76

Email

rianne@praktijkwhitesage.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ik heb een missie.

Ik wil dat jij je dromen waarmaakt, zonder je te laten belemmeren door wat anderen daarvan vinden.
Ik wil je laten voelen dat het leven vanuit je gevoel en je intuïtie je gelukkig maakt. En ik wil je laten ervaren wat de kracht en beperkingen van je gedachten zijn. Dat je met de juiste mindset alles aan kunt.

Ik wil dat je je sterk voelt.

Een rots in de branding bent.

Vertrouwen hebt in jezelf en je gedragen voelt door het leven.

Wat ik voor jou kan betekenen

“Ik ben mezelf niet de laatste tijd.”

“Ik voel dat ik wat anders wil doen dan wat ik elke dag moet doen.”

“De drukte van het dagelijkse leven voelt alsof ik alle ballen moet hooghouden en dan kom ik niet toe aan wat er echt belangrijk is.”

“Ik voel dat er meer in het leven zit, dat ik meer wil dan alleen maar verplichtingen nagaan en rekeningen betalen. Maar ik weet niet hoe ik dit moet doorbreken.”

Herken je deze uitspraken?

Steeds meer mensen raken de weg kwijt in het bos van verplichtingen, drukte, vrienden, werk, het gezin en tijd voor jezelf. Ze weten niet meer hoe ze bij zichzelf moeten komen. Het leven voelt onbevredigend en dat uit zich op allerlei manieren: vermoeidheid, (chronische) stress, angsten, onzekerheid, niet durven kiezen, het gevoel dat je geleefd wordt, vaker ziek zijn en (soms onverklaarbare) lichamelijke klachten.

Bewustwording

Alles begint bij het bewust worden van de situatie. Ik ga je helpen bewust te worden van wat er in jouw (innerlijke) wereld speelt. Van waar jij staat en wat er aan de hand is. Ik help je bewust te worden van de consequenties van jouw gedachten en handelingen. Maar ook van wie je bent in het geheel, wat jouw plek is op aarde is. Daarna kun je gaan voelen wat jouw levensmissie is, wat je diepste verlangens en dromen zijn en wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.

Verbinding

Naast de bewustwording help ik je de verbinding met jezelf te herstellen. Met jezelf als ziel, maar ook met je lichaam. Zo leer je je grenzen beter aanvoelen waardoor je kunt leren kiezen voor rust en balans. Door een liefdevolle verbinding met jezelf aan te gaan, kun je je ook met anderen verbinden. En met boven en beneden, dus met het goddelijke of de hogere intelligentie (het maakt niet uit hoe je het noemt) enerzijds en moeder aarde anderzijds.

Door je bewust te verbinden met jezelf en de wereld om je heen, sta je sterk in je schoenen en ben je minder vatbaar voor mensen, prikkels of gebeurtenissen buiten jou.