Telefoonnummer

06 269 850 76

Email

rianne@praktijkwhitesage.nl

Openingstijden

Op afspraak

De afgelopen week was ik druk. De kinderen waren onrustig en met momenten erg heftig in hun gedrag. Huilen, schreeuwen, ruzie maken…Als ik dan zelf veel te doen heb, vind ik het soms lastig om hiermee om te gaan. Ik probeer rustig te blijven, vanuit liefde en zachtheid te reageren. Maar dat lukt mij niet altijd. En gedurende de week merkte ik dat ik meer gespannen werd.

Naarmate ik meer gespannen wordt, raak ik het contact met mijzelf kwijt. Ik voel de spanning en verkramping in mijn lichaam heel duidelijk. Ik herken het gejaagde gevoel en de onrust. Maar in het dagelijkse leven lukt het mij vaak niet om dat te doorbreken. Dat lukt mij namelijk alleen door uit de situatie te gaan. Alleen de natuur in te gaan of te mediteren bijvoorbeeld.

Toen ik vanmorgen mediteerde merkte ik de onrust en twijfels. Ik richtte mij telkens weer op mijn ademhaling en op het aarden. Het ging niet makkelijk, maar ik nam de tijd en bleef proberen. Na een tijdje voelde ik het zware gevoel van volledig aanwezig zijn in mijn lichaam. En toen maakte ik contact met mijn gids Saint Germain. Ik vroeg hem: wil je mij helpen om weer in contact te komen met mijzelf?

Hij legde zijn hand op mijn hart en onmiddellijk stroomde er een warme, liefdevolle gloed uit zijn hand door mijn lichaam. ‘Oh ja’, dacht ik, ‘liefde, daar bestaat mijn essentie uit. Zachtheid en liefde…’ Ik bleef even zitten voelen en liet de energie mijn hele lichaam door stromen. Door middel van Shamballa Reiki heb ik mijn chakra’s toen behandeld om ze in balans te brengen. En toen voelde ik de rust, ruimte en liefde weer die ik voel als ik echt verbonden ben met mijn essentie.

Uit ‘Het universum staat achter je’ van Gabrielle Bernstein

Ik houd van orakelkaarten, dus ik besloot daarna kaarten te trekken uit het kaartendeck van Gabrielle Bernstein en het Kwan Yin Orakel. Beide bevestigden dat ik mij meer mag openen voor liefde en mij meer mag laten leiden door liefde. Het is zo mooi als je op deze manier bevestiging krijgt!

Het was voor mij een kleine wake-up call. We bestaan allemaal uit licht en liefde. Door hardheid, verkramping, spanning etc raak je de verbinding met jezelf kwijt. En dat sluipt er soms in, zonder dat je het echt door hebt. Dan is het nodig om de zachte kant aan te spreken, de liefde op te zoeken en diep in je te voelen.

Dus bij deze een vriendelijke herinnering aan mijzelf én een advies voor jou: stem je telkens weer af op de liefde. Alles valt of staat met liefde. Als je vanuit liefde en vertrouwen leeft, kun je de spanningen en twijfels telkens weer van je af laten glijden.

Ga terug naar de basis en verbind je met wie je bent, dan sta je sterk en met twee benen op de grond.

Liefdevolle groet, Rianne.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *